Duyulmasını istediğimiz bir sevgi mesajı iletmek istiyorsak, bunun gönderilmesinden başka çare yoktur. bir lambanın yanmaya devam etmesini istiyorsak, ona sürekli gaz doldurmalıyız. (teresa ana)
Emi Öztürk
Emi Öztürk
VİP ÜYE

Son

Yorum

Son

3

Yorum

20

Beğeni

0,0

Puan

324

Okunma

Son

Son

Türküleri vardı
Günlerce dinlediği
Avaz avaz suskularda
Yaşadığı
Şehrin zindanlarında
Paslı ranzalar da
Düşer ölümün gölgesi
Demir parmaklıklar ardında

Gökkuşağının renklerinde
Güneşin doğmasını beklediği
İçinde sonsuz susuzluk
Güneşe sevda

Uçurtmaları vardı
Bulutlarla yarışan
Özgürlüğe tutsak
Garip bir burukluk yüreğinde
Hüzün dolu
Yakarışların ardında

Masada yarım kalmış sözleri
Yazılmamış şiirleri
Ruhu özgürlüğe böylesine aşıkken
Artık bu son diyordu
Gözlerinde sağnak
Yağmurlar eşliğinde
Artık bu son.


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Son Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Son şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Son şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
20.5.2023 18:31:58
Kutluyorum usta kalemi
Emeğine yüreğine sağlık
_________________________________Selamlar
Müjgan Akyüz
Müjgan Akyüz, @mujganakyuz
20.5.2023 17:32:27
Haydi yeni yolculuklara çıkalım

Çok güzeldi, zevkle okudum
selam ve sevgimle
halilşakir
halilşakir, @halilsakir
20.5.2023 00:34:06
anlam ve anlatım güzeli müstesna bir serbest.
tebrikler ve saygılar sunuyorum...
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL