Dünyadaki bütün insanlar, biri dışında aynı fikirde ve o tek kişi karşı fikirde olsa, o tek kişinin iktidarı ele geçirip tüm insanları susturma hakkı ne kadar yoksa, tüm insanların o tek kişiyi susturma hakkı da aynı derecede yoktur.. john stuart mill
GümüşhanlıŞinasi
GümüşhanlıŞinasi

-Nedim beğefendiye

Yorum

-Nedim beğefendiye

( 1 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

534

Okunma

-Nedim beğefendiye

-Nedim beğefendiye



Şu bizim gölge sahibinden
biraz dert yakındım gardaşım
yine de hicab ettim hicap
sözümü sakındım gardaşım

Çileye temah akan var mı?
yakaya rozet takan var mı?
yeşil ışığı yakan var mı?
etrafa bakındım gardaşım

Sana diyorum dinle Nedim
ayrı pilav pişirip yedim
adayım Sinan Oğan dedim
tavrımı takındım gardaşım

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

-nedim beğefendiye Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz -nedim beğefendiye şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
-Nedim beğefendiye şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL