Gençlikte sevmek için yaşarız, yaş ilerledikçe yaşamayı severiz. saint euremond
beste_muzik_soz
beste_muzik_soz

Bekledim (Duygusal)

Yorum

Bekledim (Duygusal)

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1837

Okunma

Bekledim (Duygusal)

Bekledim (Duygusal)

Bekledim
Sensiz olur mu sanıyorsun
Geçmişte ki anıların ışığında
Bir gün gelmeni umut ederek
Bekledim seni ama gelmedin

Yaşadığım her yerde
Hayallerimi süslersin sen
Zaman mekan önemli değil
Bekledim seni ama gelmedin

Kır çiçeği gibi narinsin
Yağmur damlacığının altında
Oysa sen bilemedin
Bekledim seni ama gelmedin

Olur diyemem sensiz asla
Bunun adı aşk mıydı yoksa
Uğur böceğinin ışığında
Bekledim seni ama gelmedin


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bekledim (duygusal) Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bekledim (duygusal) şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bekledim (Duygusal) şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
muratcanbolat
muratcanbolat, @muratcanbolat
9.9.2008 01:24:48
Beklemeye devam yılma hoş bir çalışma tebrikler...
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL