Soyulduğu halde gülen adam hırsızdan bir şey çalmış demektir, boş yere üzülen ise kendi kendini soyar. william shakespeare
CoşkunArslan
CoşkunArslan

Vatanı Sevdik

Yorum

Vatanı Sevdik

( 3 kişi )

0

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

456

Okunma

Vatanı Sevdik

Vatanın toprağı satılmaz ele
Onun için verdik biz mücadele
İşleyen her tesis Tunçtan bir kale
Biz Satanı Değil Vatanı sevdik

Liderler insan-ı kamil olmalı
Bilgisi ahlakı şamil olmalı
Daima ilmiyle amil olmalı
Özü bir sözü bir olanı sevdik

Adaletten şaşma dinle vicdanı
Kul olanın vardır eksik bir yanı
Halk eden Allah’tır cümle insanı
Yaratan hatrına İnsanı sevdik

Az ile yetindik haram yemedik
Beyazsa beyazdır kara demedik
Zalime zorbaya boyun eğmedik
Sevdamız uğruna zindanı sevdik

Coşkun Arslan

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Vatanı sevdik Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Vatanı sevdik şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Vatanı Sevdik şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL