Hayat tramvay gibidir... tam yer bulmuş, oturacakken bir de bakmışsın son durağa gelmişsin. camillo sbarbaro
ADNAN ZEKİ  BIYIK
ADNAN ZEKİ BIYIK

HACI TIRIŞKA

Yorum

HACI TIRIŞKA

( 3 kişi )

1

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

487

Okunma

HACI TIRIŞKA


Giyer Yünlü Gocuğu
Çökertir has sucuğu
Camide yer cacığı
Kok Hacı Tırışka kok
-------
Pastırmaya bayılır
Pırasayla ayılır
Soğanı yer yayılır
Kok Hacı Tırışka kok

-----
7’li hece -Hiciv

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Hacı tırışka Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hacı tırışka şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HACI TIRIŞKA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
da
davut61, @davut61
20.8.2023 10:08:38
5 puan verdi
On numara beş yıldız
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL