Kavramak için görmek, görmek için de dikkatle bakmak gerek! - pitigrilli
cenk inan
cenk inan

NE OLMUŞ

Yorum

NE OLMUŞ

( 1 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

462

Okunma

NE OLMUŞ

Belki
Öpmekten usandıran bir yârimiz olmadı.
Ne olmuş peki;
Parlak Haziran günlerini,
Bir söğüt altında şiirler yazarak geçirdikse.
Kenarda köşede ne olur ne olmaz diye
Birkaç kuruş biriktirmedikse..?
Son bozukluklarla, Moda’da
Fasıl yaptıksa
Beyaz boyunlu hanımlarla...
Deden kalma hanlarımız mı battı(!)

Şu kısacık ömürde
Sevmekten başka öğrenmedikse...

12.4.22
CENK İNAN

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Ne olmuş Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ne olmuş şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
NE OLMUŞ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL