Gönlü aydın bir kişiye kul olmak, padişahların başına taç olmaktan iyidir. (mevlana)
Fehmi Tazegül
Fehmi Tazegül

SABRINI.

Yorum

SABRINI.

2

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

280

Okunma

SABRINI.

SABRINI.


Zorlama sabrını dertli olursun.
Uçma yükseğinden vurulursun.
Yalanı söylersen rezil olursun.
Doğruyla güzellik seni bulsun.


Yaşamın sonsuz toprak olacak..
Sanma bu dünya sana kalacak.
Ölüm gelip bir gün seni bulacak.
Överler iyi insan olursan ancak.


Kanunları yürür yalan dünyanın.
Ne gençlikler kalır nede namın.
Sana düşman bil geçen zaman.
Günler gelir senin dolar miadın.


Fehmi.
Elindeki bastonla kalırsın yolda.
Suçlar arama insanda her kulda.
Güç olmaz ellerde sendeki kolda.
Kurur ağacın meyve olmaz dalda.

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sabrını. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sabrını. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SABRINI. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Hilaloğlu
Hilaloğlu, @hilaloglu
22.7.2022 10:31:32
Bu muhteşem şiire ne beğeni ne de yorum yapılmış. Anlamıyla kurgusuyla harika olmuş. Kalemin daim olsun.
Hilaloğlu
Hilaloğlu, @hilaloglu
22.7.2022 10:20:34
Bu muhteşem şiire ne beğeni ne de yorum yapılmış. Anlamıyla kurgusuyla harika olmuş. Kalemin daim olsun.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL