Olgun adam bilgisini saat gibi taşır, çıkarıp herkese göstermez, gerektiğinde kullanır. (t. brown)
ozkankavuk
ozkankavuk

Babayım ben .

Yorum

Babayım ben .

( 4 kişi )

0

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

553

Okunma

Babayım ben .

Babayım ben ...
Üç evlat bakıyorum, uç noktalarda ki hiçi emek ederek
Kendimden kısmam gerek ki budur bu işin kanunu .

Babayım ben,
belimde silaha yok ihtiyaç ...
Evladın istediği şekeri alabilmek kafi.

Ekmek ile savaşıyorum ...
Zamdan orduları ile geliyor üzerime hayat ...
Adını anmaktan korkuyorum .

Babayım ben ,
Gün gelir de evlatlarım ;
İyi ki varsın diyemez ise ne olacak ?
Ölümden filan değil, yetememekten korkuyorum.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Babayım ben . Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Babayım ben . şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Babayım ben . şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL