Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
Sibel Karagöz ( Sibelce Ş
Sibel Karagöz ( Sibelce Ş

RENKLER VE DÜŞLER

Yorum

RENKLER VE DÜŞLER

( 5 kişi )

1

Yorum

9

Beğeni

5,0

Puan

379

Okunma

RENKLER VE DÜŞLER

RENKLER VE DÜŞLER



pembesi solmuş, soluğu kesilmiş,
bir öğleyi akşama bağlayan,
anlı ansız, bir akşam güneşi,
vurur yüze, düşer sızısı,

işte tüm renklerini yitirmiş,
bir akşam, sentez damarlarda,
belki atar damarlar,
belki de tutar damarlar,

sonra gecenin kollarına,
güneşin kızlarına,
bir veda, bir düş,
renksiz bir dünyaya merhaba, geriye kalan soluğu kesik renkler ve düşler…
Sibel Karagöz
#sibelkaragözşiirleri
#sibel_karagoz

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Renkler ve düşler Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Renkler ve düşler şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
RENKLER VE DÜŞLER şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
Ruşen Arici
Ruşen Arici , @rusenarici
4.5.2022 17:06:54
5 puan verdi
Gün batımın da
Bir akşam güneşi vurur yüze
Düşer sızısı akşamların kollarına

Saygiyla kalıniz.... tebriklerimle
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL