Olgun adam bilgisini saat gibi taşır, çıkarıp herkese göstermez, gerektiğinde kullanır. (t. brown)
Hüseyin Murat

Karamsar

Yorum

Karamsar

( 4 kişi )

0

Yorum

10

Beğeni

5,0

Puan

543

Okunma

Karamsar

Sen hiç görünmez biri oldun mu?
Kalabalığın için de kendini yalnız hissettiğin bir an
Çığlıklarına kulak asmayan bir yığın insan
Sen hiç çaresiz kaldın mı?
Savunmasız kimsesiz
Göğü kaplayan bulutlar ile çarpışan şimşekler de sığınak aradın mı?
Mum ışığı ile ısınırken hayal kurdun mu mesela
Çocukların sevinç ile yaptığı kardan adama babana sarılır gibi sarıldın mı?
Hani aynı memlekette yaşıyorduk ya
Nerede merhamet nerede sevgi
Ben niye hala yamalı pantolonlayım, simsiyah olan yüzüm ve ellerimle neden çöp kutularını karıştırmaktayım.
Sokaklar neden bu kadar karanlık insanlar bu kadar karamsar.
Sözcükler anlamsız ve ben yine yalnız
Üşüyorum bu sefer ellerim değil üşüyen
Ayaklarım değil hissetmediğim
İçim üşüyor ve ürperiyor tüm bedenim…

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Karamsar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Karamsar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Karamsar şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL