İyi bir kitap, başka hiçbir şekilde giremeyeceğimiz bir dünyaya girmemizi sağlayan bir sihirli halıdır. caroline gordon
nuhkenis
nuhkenis

Bir sevdaya

Yorum

Bir sevdaya

( 2 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

363

Okunma

Bir sevdaya

Yalnızlık büyütüyorum bir sevdaya
Her an kapımı çalacak gibi vedalar
Belki bir bakış bir sesleniş bir unutuş
Bu çağda dört yandan kuşatılmış sevdalar

Sessizlik çoğaltıyorum bir sevdaya
Bir çığlıkla dağılacak gibi kalbimiz
Belki bir yağmur bir kuş bir gökyüzü
Bu çağda istesek de yok bir yerimiz

Bir şiir çağırıyorum bir sevdaya
Belki bir sokak bir kaldırım bir şehir
İyi gelir

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Bir sevdaya Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir sevdaya şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bir sevdaya şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL