İnsanlar sizden, onları tenkit etmenizi isterler, fakat asıl istedikleri onları övmenizdir. w. somerset maugham
erhantigli
erhantigli

Gönlüme Yazdım seni

Yorum

Gönlüme Yazdım seni

( 2 kişi )

0

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

418

Okunma

Gönlüme Yazdım seni

GÖNLÜME YAZDIM SENİ
Dağlara taşlara değil
kalbime yazdım seni
yel üfürür su götürür
siler süpürür tüm izlerini
yağmur kar fırtına
Oysa bendeki adın
hep tazedir hep yeni
bakar büyütürüm gözüm gibi
soldurmam çiçeklerini
boğdurmam ayrıkotlarına
dalını yaprağını
kelebeklerle kuşlarla
süslerim çevreni
Dağda taşta bulamazsın
gönlümde ara güzelliğini

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Gönlüme yazdım seni Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gönlüme yazdım seni şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Gönlüme Yazdım seni şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL