Mucizeler aniden olan şeylerdir, istemekle çağırılmazlar; ama kendiliklerinden, genellikle de hiç olmayacak bir anda ve kendilerini en az bekleyen kişilere gelirler. (k. ann porter)
Gülseren kuddar
Gülseren kuddar

Belki

Yorum

Belki

( 3 kişi )

2

Yorum

11

Beğeni

5,0

Puan

624

Okunma

Belki

Belki

Avuçlarımda sıcaklığın yıllar sonra kalmıştır belki.
Belki kokunu hatırlarım yeniden.
Gözlerine bakınca denizde yüzdüğümü,
Yağmur yağarken arkandan ağladığımı hatırlarım belki.
Bir yanım bahar bir yanım fırtınayken bile,
Sıkıca sarılarak unuturum kendimi.
Belki çok sevdiğimi söyleyebilirim eskisi gibi.
Uçurumlar düzlük olur mu gözlerimde,
Kalbim taşıyabilir mi ?sevgini acıtmadan,
Yıkılmadan bir bahar daha yaşar mı ? gönlümüz.
Sırılsıklam ıslanırmıyız beraber.
Güneşin altında yeniden çiçek açarmıyız korkmadan.
Kimbilir,belki hayat buluruz yeniden.
G.kuddar
6/11/2021

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Belki Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Belki şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Belki şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
AZAP
AZAP, @azap
6.11.2021 13:04:18
5 puan verdi
duygu yoğunluğu içinde çok harika bir paylaşımdı dost kutlar esenlikler dilerim...
Ervai BEYAZKUŞ
Ervai BEYAZKUŞ, @ervai-beyazkus
6.11.2021 11:50:08
5 puan verdi
Anılar ah anılar. Kutluyorum yüreğinize sağlık.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL