Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
cfikirkoca
cfikirkoca

Gençtim

Yorum

Gençtim

1

Yorum

5

Beğeni

0,0

Puan

509

Okunma

Gençtim

Bir gün ölürsem
Kabrime gel isterim
Çiçek getirmesen de
Bir dua oku, o da kabulüm
Bir kabahatin yoktu senin
Tüm kabahat benim

Kirlenmiş bir nehir gibi ruhum
Kara bir buluta yüklenmiş sevdam
Sevda rüzgarları esmiyor artık bu diyarda
Bir dolu tanesi olup başıma düş, o da kabulüm

Bir karış havadaydı aklım
Kanım deli akıyordu gençtim
Sevdan hala kalbimde
Koca bir ömrü, sensiz geçirdim
Bir kabahatin yoktu senin
Cahil olan bendim

Cahit Fıkırkoca
31.07.2021, Ankara

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Gençtim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gençtim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Gençtim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
AZAP
AZAP, @azap
1.8.2021 19:10:11
pişmanlık içinde anlam ve anlatımı ile çok nefis bir şiirdi dost kutlar esenlikler dilerim...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL