Zaman büyük bir öğretmendir. ne yazik ki tüm öğrencilerini öldürür.-- curt
barış-istan
barış-istan

onu say

Yorum

onu say

( 2 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

405

Okunma

onu say





beklemek sayıyı yavaş yavaş
azaltacaksa..
en iyi yol sanılabilir
"lakin o sayı ne?"
mukadder son mu
taraftar mı?..

ve hamle..
işi dünya çapında
sonuçlandıracaksa..
ve fakat belki yavaş yavaş..
pek kötü denilebilir

onu say

çün hakikat de o

tanıma göre


....


Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Onu say Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Onu say şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
onu say şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.