Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. (kızılderili atasözü)
MİRAÇ MORÇÖL
MİRAÇ MORÇÖL

DUYGULARIM

Yorum

DUYGULARIM

( 2 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

446

Okunma

DUYGULARIM

Matem değil ki yaş tutayım,
Ellerin ellerime değdiği gün!
Liseli gencin aşık olduğu,
Anlattığım günü hatırlıyormusun?
Hani boş sıralarda gelecek günleri,
Artık hayalde olsa anarsan!
Talihim kaderim olduğunu anlarsın..
Islak gözlerimi sildiğim gün
Senin en tatlı gülüşünle acım diner
Evrende bir başkalaşırım!
Ve.. Kendi kendime mırıldanırım
"Melahat’ı sevmek ne güzel" derim!
Ellerini tutunca çektiğin gün,
Kalbinin saflığını, temizliğini,
Nabzımda atar gibi hissettim..
Elbet bir gün beraber el ele,
Gençliğimizdeki mutluluğu ebediyete
Üstü lekesiz bir aşkla saklarız..
Zevkli seninle geçen her dakikaları,
Ellerimle tutup bırakmamacasına
Lekesiz bir aşkla yaşamayı istiyorum...
(Akrostiş) 1983 Miraç MORÇÕL

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Duygularım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Duygularım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DUYGULARIM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL