Bir iyiliği yapan değil, iyiliği gören hatırlamalıdır. cicero
Asrın Şairi
Asrın Şairi

SANA GELİYOM

Yorum

SANA GELİYOM

0

Yorum

3

Beğeni

0,0

Puan

458

Okunma

SANA GELİYOM

SANA GELİYOM


Seni Ne Çok Özlemişim bir bilsen
Bekle Beni Sana Geli yom Karsım
Gözlerimden akan yaşımı görsen
Bekle Beni Sana Geli yom Karsım

Yeter Artık Kırk Yıl Geçti Aradan
Ne güzel Yaratmış Seni Yaradan
Yürüyüp gelecem bugün karadan
Bekle Beni Sana Geli yom Karsım

Köyüm Den ayrılıp gurbete gittim
Her gün ağlamaktan eriyip bittim
Çektiğim Bilseniz ben neler ettim
Bekle Beni Sana Geli Yom Karsım

ZİYANİ’der Gözümde yaş kalmadı
Bugün ağrımadık bir baş kalmadı
Başımız Vuracak Hiç Taş Kalmadı
Bekle Beni Sana Geli Yom Karsım

ÖZTÜRK ERBEK.

YILLARDAN SONRA (3) HAZİRAN GÜNÜ YANİ 2 GÜN SONRA
DOĞDUĞUM BÜYÜDÜYÜM.
MEMLEKETİM HASRETİM ÖZLEMİM OLAN KARS’ A GİDİYORUM.
YOLA ÇIKMADAN DA BÖYLE BİR SÖZLER GELDİ AKLIMA YAZDIM.

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Sana geliyom Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sana geliyom şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SANA GELİYOM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL