Şerefle bitirilmesi icap eden en ağır vazife hayattır. -- toegueville
MİRAÇ MORÇÖL
MİRAÇ MORÇÖL
@miracmorcol

EYLÜLDEN KALAN

27 Mayıs 2021 Perşembe
Yorum
Şiirgram

EYLÜLDEN KALAN

1

Yorum

4

Beğeni

0,0

Puan

320

Okunma

EYLÜLDEN KALAN

Yarım kalmış unutulmaz hatıralardan
Ne kaldı geriye artık,
Bitmemiş bir romanın arasında
Kurumuş sarı bir yaprak
Senden Kalan Eylül ayından...

Söz vermemişmiydin?
Başın omuzundan kalkmadan
Verdiğim yaprak kurumadan
Hani! Sen benim, ben senindim
Geçen Eylül’ün hazanlarından

Şimdi elimizde ne kaldı!
Dökülmüş yaprakların arasından
İmzalanmış bir siyah resim senden kalan
Canıma sevgilerimle yazmış tın
Eylül’deki anılarımız dan...
Miraç MORÇÕL

Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Eylülden kalan Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Eylülden kalan şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
EYLÜLDEN KALAN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
27.5.2021 21:05:34
EYLÜLDEN KALAN

Güzel bir şiirdi, beğeniyle okudum. Nice güzel şiirlere diyor, Şair arkadaşımı, içtenlikle KUTLUYORUM...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.