Senden nefret edenleri sev; iyilikten başka üstünlük alameti tanımıyorum. -- ludwig van beethoven

SAHTE

( 6 kişi )

1

Yorum

11

Beğeni

5,0

Puan

334

Okunma

SAHTE

Sana anlatamadiklarim düğümleniyor bugün boğazıma
Yutkunamıyorum nefes alamıyor gibiyim
Umut dolu sözlerimin yerini almis tüm umutsuzluklar
Çocukların gözlerindeki masumiyeti anlatmak istiyorum sana
Güvercinlerle kargaların birlikte yedikleri yemleri
Köpeğin samimiyetini
İnsanların sahteliğini
Sonra susuyorum
Suskunluklarim büyüdükçe büyüyor
Yüzümde eskilerden kalan bir gülümseme
Seni bekliyor çıkmaz sokakta

Paylaş
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (6)

5.0

100% (6)

Sahte Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sahte şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SAHTE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
9.3.2021 17:27:41
5 puan verdi
Güzel bir şiirdi, beğeniyle okudum. Nice güzel şiirlere diyor, Şair arkadaşımı, içtenlikle KUTLUYORUM...
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
9.3.2021 17:24:53
Beğeni:
11
İzlenme:
334
Yorum:
1
Web Zaman Damgası
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.