Kavramak için görmek, görmek için de dikkatle bakmak gerek! - pitigrilli
ilgazo
ilgazo

DÜŞLER OYUNU

Yorum

DÜŞLER OYUNU

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

830

Okunma

DÜŞLER OYUNU

Sevme gönlüm kimseyi
hiç bir şeyi
sevmek düşlerden kalma bir masal
çok şey yalan
yaşamak boş
düşler oyunu
bomboş kupkuru
ölüm var
ölüm gerçek
gerisi masal
06 EYLÜL 1997

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Düşler oyunu Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Düşler oyunu şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DÜŞLER OYUNU şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ŞAİRİNKÖŞESİ
ŞAİRİNKÖŞESİ, @sairinkosesi
27.7.2008 12:30:46
güzeldi kutlarım
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL