Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
Gülseren kuddar
Gülseren kuddar

Geceler

Yorum

Geceler

( 3 kişi )

1

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

618

Okunma

Geceler

Geceler

Geceler var sabah olmaz bir türlü,
En karanlık noktasından acıtarak gözbebeklerine dalar.
Mengeneye girmiş gibi sıkışırsın
Hücrelerine akar sinsice kara rengi,
Hiç bir çare ,çare olmaz gönlüne,
Kanmazsın ,en kötüler dizilir aklına,
Sabah olmaz uzar gider güneş doğmaz
İçin acır yaran kanar.
Anca yalvarırsın ellerin açılır Tanrı’ya.




Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Geceler Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Geceler şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Geceler şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
4.12.2020 20:00:39
5 puan verdi

Güzel bir şiirdi, beğeniyle okudum. Nice güzel şiirlere diyor, Şair Arkadaşımı içtenlikle KUTLUYORUM...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL