Olgun adam bilgisini saat gibi taşır, çıkarıp herkese göstermez, gerektiğinde kullanır. (t. brown)
Halim KILIÇ
Halim KILIÇ

Keşke

Yorum

Keşke

( 2 kişi )

1

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

848

Okunma

Keşke

Keşke

İnsan, geçmişten gelen elemler ve istikbale matuf endişeler ile yaşar. Ne mutlu o insana ki, geçmişe her bakışında, elhamdülillah sözü keşke sözünden çok ama çok fazla olsun.


Keşke

Özlem duyunca ay ışığındaki huzura
Zahmeti çok zor gelir gündüzün
Leylakların sarhoş eden kokusunda
Eskimez hatıralara gömülürsün
Mazi hasret bulutu olur keşke yağdırır

Halim KILIÇ
Bursa - Mayıs 2018

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Keşke Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Keşke şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Keşke şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Gesidera
Gesidera, @gesidera
23.10.2020 11:45:35
Güzeldi şiiriniz.
Tebrik ederim...
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL