Soyulduğu halde gülen adam hırsızdan bir şey çalmış demektir, boş yere üzülen ise kendi kendini soyar. william shakespeare
a.yüksel şanlıer
a.yüksel şanlıer

Mevsim son bahar

Yorum

Mevsim son bahar

( 2 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

499

Okunma

Mevsim son bahar

Mevsim son bahar


mevsim artık son bahar hüzün doldu içime
ne yapsam bilmiyorum düşünürüm ben yine
sarıya sarmış dağ taş turnalar çıkmış yola
ne yapsam bilmiyorum düşünürüm ben yine
x
ne yapsam bilmiyorum düşünürüm ben yine

xx

mevsim artık son bahar düşmektedir yapraklar
savrulup durur onlar deli esmekte rüzgar
gözlerimde göl olmuş son demde hatıralar
ne yapsam bilmiyorum düşünürüm ben yine

x
ne yapsam bilmiyorum düşünürüm ben yine

xx

Ahmet Yüksel Şanlı er
08 Eylül 2020











Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Mevsim son bahar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Mevsim son bahar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Mevsim son bahar şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
9.10.2020 18:42:04
5 puan verdi
Ne yapsam bilmiyorumdüşünürüm ben yine.....Eyvallah
Yüreğine emeğine sağlık
______________________________ selamlar
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL