"günlerini düşler krallığında geçirmeyenler, günlerin kölesi olur." halil cibran
yücel balta
yücel balta

YİNE SEVERİM

Yorum

YİNE SEVERİM

( 3 kişi )

1

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

446

Okunma

YİNE SEVERİM

Bir gün beni anlarsan sevgilim
Unutma her zaman kalbimdir yerin
Gönlümde öyle bir yer ettin ki
Son nefesimi versem de yine severim

Aşık oldum ben sana deli gibi
Senden başka birisini sevemem ki
Sen benim için çok değerlisin
İnan ki hiç bir şeye değişmem seni

Bu sözlerimi sakın yalan sanma
Sevmiyor derlerse sakın inanma
Aşkındır beni yaşatan inan
Aşkın olmazsa yaşayamam bir an

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Yine severim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yine severim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YİNE SEVERİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
DADAŞIM
DADAŞIM, @dadasim1
23.6.2020 20:45:09
5 puan verdi
Hoş geldiniz gönül sayfasına bir Umman da siz oldunuz tebrikler teşekkürler
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.