Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. (kızılderili atasözü)
serafettin karal
serafettin karal

BİLİNMEYEN

Yorum

BİLİNMEYEN

( 2 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

391

Okunma

BİLİNMEYEN

gözlerineydi bütün tutkum
hayranlığım masum gülüşüneydi
yıldızıydın bulutsuz gecelerimin

sevgini her sorduğumda
başını yukarı kaldırırdın
hiç konuşmadan.

asla değişmedim
sensiz yaşarken
seninle karşılaştırdım
maviyi yeşili
seni sordum
yokluğunda sana


yine
yukarı kaldırırdın başını
hiç konuşmadan
bıkmadan
usanmadan

dün
fırladı yüreğim yerinden
bahçesindeydin bir evin
öylece seyrettim bir hayli zaman
sonra
bir hüzün kapladı yüreğimi
yine başını yukarı kaldırmıştın
bilmem
bana mı hayır diyordun
yoksa
Allah’tan beni mi diliyordun...


Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Bilinmeyen Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bilinmeyen şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BİLİNMEYEN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL