Sinsi övmelere faydalı yermeleri tercih edecek kadar aklı başında adam azdır. la rochefaucauld
Fehmi Tazegül
Fehmi Tazegül

AĞLAR.

Yorum

AĞLAR.

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

855

Okunma

AĞLAR.

AĞLAR.


Benden olsun garibe merhaba.
Hayali olmuştur onun araba.
Fakirlik olmuştur baba ana.
Hep ağlar düşünür gariban.


Anlatmakla bitmez onun destanı.
Olmadı Dünya’da onun mekanı.
Yara bere olmuştur her yanı.
Hep ağlar düşünür gariban.


Acıdan bütün dişleri dökülür.
Yavaş yavaş beli bükülür.
Yaşamadan her gün ölür.
Hep ağlar düşünür gariban.


Fehmi.,
Günleri geçer gam ile keder.
Ömrünü namusuyla sarf eder.
Fakirlik yoksulluk ölümden beter.
Hep ağlar düşünür gariban.

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ağlar. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ağlar. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AĞLAR. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL