Bir peşin hükmü söküp atmak, atomu parçalamaktan daha zordur. - einstein
Mehlikam
Mehlikam

bahar kokusu

Yorum

bahar kokusu

( 3 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

784

Okunma

bahar kokusu

türlü kokular havada,
toprağa karıştı dinmeyen soğuk..
sadace küçük su birikintileri izi.
eflatun rengi kokular...
yorgun bedenim ısınıyor,
yoruyor zihnimi kalanların izi.
çiçekler açacak daha.
öleni kıskanmamak elde değil,
ölümü soğuk beklemek.
savaşlardan kalanı görmek kötü.
anı yaşamak zor.
gideni özlemek beter.
kötüyü anlamak...
güneşi görmek güzel.
siyahı ürkütmese yeter.
örtüsü olması güzel ağacın,
insanın örtüsü olması güzel.
anne olması kadar güzel durması.
bahar bu, kış değil.
toprak insan kadar aç değil.
lotus çiçeğinin ne dediği belli değil,
sevginin ne istediği,
kırık dalların.
hüznün penceresi hiçbir zaman boş değil.

Scatter




Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Bahar kokusu Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bahar kokusu şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
bahar kokusu şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL