Bir şey üzerinde yirmi yıl çalışıp yirmi yıllık değerli deneyim elde edebilirsiniz ya da yirmi kere bir yıllık deneyiminiz olur. (gwen jackson)
eges
eges

MARTI

Yorum

MARTI

( 5 kişi )

2

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

517

Okunma

MARTI

Telefonun ekranında uçan bir martı yansıması,
Yansıdı gitti…
Kısacık bir yolu vardi,
Uçtu gitti…
Uçsuz bucaksız yolları,
Kısacık oluverdi.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Martı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Martı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
MARTI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Duygu seli
Duygu seli, @duygu-seli2
2.11.2019 19:29:28
Tebrikler...
HASAN ÇAPRAZ
HASAN ÇAPRAZ, @hasancapraz
2.11.2019 19:03:06
5 puan verdi
Hoş geldiniz

selamlar
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
2.11.2019 16:16:41
Beğeni:
8
Okunma:
517
Yorum:
2
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL