Mutlu olmanın en garantili yolu bir başkasını mutlu etmektir
üçrenk (Italia)
üçrenk (Italia)
VİP ÜYE

Öykü

Yorum

Öykü

1

Yorum

16

Beğeni

0,0

Puan

208

Okunma

Öykü

Öykü





Gökyüzüne seslenip
Yağmur yağmasını beklemek gibidir sevda

Sessizce geçtim sokağını
Yabani otlar,
Gün batımı
Bir de serçeler vardı kimsesiz

Bir aynanın kırıldığı yerde duruyordun sen
Denizlere rüya dilini anlattığım zamanlardan geliyordun

En çok gül lekesi yakışıyordu sesine senin






Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Öykü Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Öykü şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Öykü şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
rezzan sipahi
rezzan sipahi, @rezzansipahi
31.10.2019 17:32:52
Çok güzel,yüreğinize saglik
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL