Bilmeden yapılan hata yanlışlıktır, bilerek yapılan hata ise ihanettir. b. brecht
sıfır

MONOLOGLAR

Yorum

MONOLOGLAR

4

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1166

Okunma

MONOLOGLAR

MONOLOGLAR



bir gündüm ben, geçtim.

zoraki bir sevinç annem.

toprak koca bir rahim.

kifayetinden fazla değil kelimeler…(¿)

içi boş onca tohum,

bu tamah, dimdik ve sert.

ve anne rahmine dönme arzusu…

hiç olmayacak yerlerde olmak gerek bazen…

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Monologlar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Monologlar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
MONOLOGLAR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
F.
F.S.M, @f-s-m
3.2.2007 20:11:26
aslinda sair kendi icinde bir dengeyi yakalamis. yani sizofrenik bir durmm göremedim hata ne istedigini bilen bir ruh hali vardi ki bu da cok ilgincti.anlatim derindi ama tabiat ana ya bir seslenisti. yani yasami bir güne indirme ve sonrasinda geldigi yerin gidecegi yer olmasi.
basarili bir siirdi kutladim.
..............f.s.m
berna
berna, @berna
3.2.2007 19:53:38
fazlasıyla derin bir şiiir.
bu şiir yazıırken garip bir ruh durumuna düşmüş olmak lazım değil mi?
tebrikler...
karya
karya, @karya
28.1.2007 11:42:24
hoş geldiniz
iyi ki geldiniz
şiir okudum
saygımla
elif karslıoğlu
elif karslıoğlu, @elifkarslioglu
28.1.2007 11:38:35
şizofrenik bir şiir
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
28.1.2007 10:22:12
Beğeni:
0
Okunma:
1166
Yorum:
4
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL