Hiçbir zaman çıktığın kapıyı hızla çarpma, geri dönmek isteyebilirsin. don herold
TC Sami Arlan
TC Sami Arlan

Ne olursa olsun..

Yorum

Ne olursa olsun..

( 1 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

720

Okunma

Ne olursa olsun..

Ne olursa olsun..


Uğruna neler feda etmişim meğer
Kendimi unutmuşum sende
Şimdi ise tek yaptığım yaşadığın her şeye
Uzaktan bakmak ve yanında olmayı istemek
Sadece izliyorum senin mutluluğunu.

Kendime acıyorum
Hatta kızıyorum çoğu zaman
Neden önüme bakamadığımı
Anlamaya çalışıyorum
Saplantımsın diye
Düşünüyorum ama değilsin
Sen benim kanayan yaramsın
Uzaktaki sevincimsin,
Hatta hala bir tanemsin.

Sami Arlan..

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Ne olursa olsun.. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ne olursa olsun.. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ne olursa olsun.. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
27.6.2019 08:17:30
Şiir dostu;

Şiiri ve şairini canı gönülden alkışlıyorum…
Beğendim…

....................................Saygı ve selamlar.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL