Soyulduğu halde gülen adam hırsızdan bir şey çalmış demektir, boş yere üzülen ise kendi kendini soyar. william shakespeare
boz sahin
boz sahin

GÖNÜL YARASI

Yorum

GÖNÜL YARASI

( 4 kişi )

2

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

838

Okunma

GÖNÜL YARASI

GÖNÜL YARASI

Delikanlıydım, dikti başım
Gün geldi eğildim!
Kah övüldüm kah yerildim
Doğrulmadı ki belim...

Bir güldüm bir ağladım,
Bir coştum bir çağladım,
Bazı kandım bazı yandım,
Eğildikçe eğildim...

Pay kalmadı eğilmeye
Kaskatı gerildim...
Gayrı yüklenen olursa
Kırılacak bedenim!

Bu son kerte, bu son
Hamle, eğilip bükülmem
Gayrı, gönlümü fırlatırım,
Saplanır gönüllere....

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Gönül yarası Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gönül yarası şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GÖNÜL YARASI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
kevir
kevir, @kevir
11.5.2019 10:21:47
Tebrik ederim
robinson7575
robinson7575, @robinson7575
11.5.2019 01:38:14
ஐ░░░(♥_♥)TEBRİKLER GÖNÜL DOSTU(♥_♥)░░░ ஐ
ஐ░░░(♥_♥)KALAEMİNİZ KAVİ OLSUN (♥_♥)░░░ ஐ
ஐ░░░(♥_♥)GÜNÜNÜZ ŞİİRLİ OLSUN (♥_♥)░░░ ஐ
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL