Hangi acı sevmenin verdiği acıdan daha asil, daha değerlidir?-- george sand
sedat demir
sedat demir
@sedatdemir1

Elimin tersiyle ittiklerim Bazılarının tutunacak dalı olmuş Ne diyeyim tencere kapak birbirlerini bulmuş

23 Aralık 2018 Pazar
Yorum
Şiirgram

Elimin tersiyle ittiklerim Bazılarının tutunacak dalı olmuş Ne diyeyim tencere kapak birbirlerini bulmuş

( 2 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

3753

Okunma

Elimin tersiyle ittiklerim Bazılarının tutunacak dalı olmuş Ne diyeyim tencere kapak birbirlerini bulmuş

Elimin tersiyle ittiklerim
Bazılarının tutunacak dalı olmuş
Ne diyeyim,
Tencere kapak birbirlerini bulmuş...

Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Elimin tersiyle ittiklerim bazılarının tutunacak dalı olmuş ne diyeyim tencere kapak birbirlerini bulmuş Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Elimin tersiyle ittiklerim bazılarının tutunacak dalı olmuş ne diyeyim tencere kapak birbirlerini bulmuş şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Elimin tersiyle ittiklerim Bazılarının tutunacak dalı olmuş Ne diyeyim tencere kapak birbirlerini bulmuş şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.