Öldükten sonra yaşamak isterseniz, kalıcı bir eser bırakınız. hz.ali
Fikret Yılmaz Çavdar
Fikret Yılmaz Çavdar

ALANYA

Yorum

ALANYA

( 4 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

2470

Okunma

ALANYA

ALANYA

Sırtını vermişsin yüce dağlara
Kıvrımlı yolların bitmez Alanya
Damganı vurmuşsun nice çağlara
Anlatmaya diller yetmez Alanya

Binbir badireden gelip geçmişsin
Sayısız kültürü süzüp içmişsin
Dünya insanına kucak açmışsın
Sana bir kez gelen gitmez Alanya

Deniz, güneş, orman, hepsi yan yana
Ne istersen vermiş şu toprak ana
Yeryüzü cenneti diyorlar sana
Söz seni ifade etmez Alanya




Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Alanya Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Alanya şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ALANYA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL