Olgun bir adamı dost edinmek isterseniz, eleştirin. basit bir adamı dost edinmek isterseniz, methedin. (sadi)
sezerkazan2
sezerkazan2

Oğuz Erleri

Yorum

Oğuz Erleri

1

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

1287

Okunma

Oğuz Erleri

Irz Düşmanları Geçmişti Saldırışa
Anadolu’da Bir Yas Bir Kargaşa
Kinlerini Koymuşlar Koyuna Kuşa
Alemde şer Türk’te Er Tükenmez

Kut-Ül Amarede biz Girdik Savaşa
Hepsinin Kafasını Kesti Halil Kut Paşa
Fahrettin Türkkan’dan Ümit Kesilmez
Alemde Şer Oğuz’da Er Tükenmez ..

Gavuramı Kalacaktı Koca Türk yurdu ?
Tanımam Soysuz İngiliz İle Arnavut’u
Asırlık Kinimizdir Milyonlarla Bitmez
Alemde Şer Türk’te Er Tükenmez..

Selam Olsun Çelik Orduların Başbuğuna
Bizler En Çok neye Yanarız ? Yokluğuna.
Harp Türklüğündür Ölsede Çekinmez
Alemde Şer Oğuz’da er Tükenmez..

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Oğuz erleri Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Oğuz erleri şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Oğuz Erleri şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
23.11.2018 13:21:06
Gönül dostu;
Şiirimi okuduğunuz veya okuyacağınız için teşekkürler…
Şiir yaşam biçimimizdir…
...........................................Saygı ve selamlar..
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL