İnsanları ikna edemezsen akıllarını karıştır. harry s. truman
samasya
samasya

öyle sarıldı ki

Yorum

öyle sarıldı ki

( 1 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

876

Okunma

öyle sarıldı ki

Boynuma öyle sarıldı ki
o sıcaklığı hiç unutamam
artık yanımda dedim
artık beraberiz
göz göze geceler
yıldızlara nispet
şimdi acılara sebep
o değil mi
dönüp giderken
hasrete koyup
bir yaz gününün
tam orta yerinde
kalabalıklara karışıp
dün oldu o da
boşa sevdalarım dan
biri olarak kalacak
kısa hatıralar acıtacak
gülün yaprakları döküldü
mevsim gibi geçti
ömrün kalanı da kader
çaresizliği dost edip
dikenleri ile yaşamak
14-11-18 şa

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Öyle sarıldı ki Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Öyle sarıldı ki şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
öyle sarıldı ki şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL