Hiç unutulmayacak yüz anne yüzüdür.-- hz. muhammed
DrBT
DrBT
@drbt

NEFİS 2

12 Kasım 2018 Pazartesi
Yorum
Şiirgram

NEFİS 2

( 3 kişi )

2

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

1171

Okunma

NEFİS 2

NEFİS 2

EY AZİZ DENİNCE GELEN AKLA
BENİ NEFSİM ELİNDEN SEN SAKLA

YETMEZ GÜÇ,KARŞINDA BİÇAREYİM
İÇİM DIŞIM YARA, ZAR ZAREYİM...

DrBT

Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Nefis 2 Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Nefis 2 şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
NEFİS 2 şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
NAZLIM CAN
NAZLIM CAN, @nazlim-can
12.11.2018 12:01:23
5 puan verdi
YÜREĞİNİZE SAĞLIK
Yusufmansiz
Yusufmansiz, @yusufmansiz1
12.11.2018 10:42:04
5 puan verdi
Yüreğine sağlık üstaz
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.