İnsanları ikna edemezsen akıllarını karıştır. harry s. truman
DOST SADIK
DOST SADIK

KADERE SİTEM

Yorum

KADERE SİTEM

( 6 kişi )

2

Yorum

6

Beğeni

4,8

Puan

1677

Okunma

KADERE SİTEM

FERYAD EDER, FİGAN EDER AĞLARIM.
AK GİYEMEM! KARALARI BAĞLARIM.
KADERE’DİR! BU SİTEM İSYANLARIM.
ÇÜNKÜ ELLER GİBİ GÜLDÜRMEZ BENİ.

BİRGÜN OLSUN!GÜN GÖSTERMEDİ BANA.
UMUTSUZUM!GÜVENİM YOK SABAHA.
DÜŞTÜKÇE VURUYOR BİR TEKME DAHA.
TUTUP ELLERİMDEN KALDIRMAZ BENİ.

DOST SADIĞIM GÜN GÖRMEDİM DÜNYADA.
DOĞDUĞUMDAN BERİ BENLİĞİM GEDA.
YUMSAM GÖZLERİMİ DESEM ELVEDA.
SANKİ YASAK BANA ÖLDÜRMEZ BENİ.

 Divriği’li Dost SADIK
     (Sadık KOCA)

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (6)

5.0

83% (5)

4.0

17% (1)

Kadere sitem Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kadere sitem şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KADERE SİTEM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
19.9.2018 21:35:25
5 puan verdi

Türkü tadındaydı şiir severek okudum
Kalemin susmasın
______________________________Selamlar
Etkili Yorum
Eyüp GÜMÜŞSAY
Eyüp GÜMÜŞSAY, @eyup-gumussay
19.9.2018 16:44:57
Güzel şiirdi tebrikler.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL