Ağlar bu gün dertli gönlüm Ne sevinçlİ ne üzgünüm Birgün gelecekse ölüm ömür denen ne kaldı ki
Dostlarım benden kacarsa Gözlerimden yaş akarsa Sevgilim bile bıkarsa Sevilecek kim kaldıki
Ne mutlu gündü bir zaman Yazılırsa güzel roman Hep sonunda olur yalan Anılacak ne kaldıki
Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Ağlar bu gün dertli gönlüm Ne sevinçlİ ne üzgünüm Birgün gelecekse ölüm ömür denen ne kaldı ki ........................... Sorgulama bitmez..eskinin sayfaları eskir..yenileri birikir..ömür defteri kapanmadıkça..dolar-taşar.. aslında sevmediğimiz sayfaları koparabilsek..yenilerine güzel şeyler ekleyebilsek..güzel bir defter olur elimizde..korkusuzca yanımızda gelebilecek..Gönlünüze bereket..Saygılarımla kutlarım efendim..
Ağlar bu gün dertli gönlüm Ne sevinçlİ ne üzgünüm Birgün gelecekse ölüm ömür denen ne kaldı ki Dostlarım benden kacarsa Gözlerimden yaş akarsa Sevgilim bile bıkarsa Sevilecek kim kaldıki Ne mutlu gündü bir zaman Yazılırsa güzel roman Hep sonunda olur yalan Anılacak ne kaldıki Bir bakmışsın ki ömür bitmiş, geriye bakmışsın dün gibi. Tebrikler.
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.