Bir anne yüreği, dibinde daima af bulunan uçurumdur. balzac
mavi hüzün
mavi hüzün

Kızamıyorum

Yorum

Kızamıyorum

( 3 kişi )

1

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

1026

Okunma

Kızamıyorum



Nereden başlamalı bilmem ki
Kızamıyorum sensin ya ucunda
Sen varsın ya bilemiyorum
Unutuyorsun ya kızamıyorum
Gülmüyorsun ya tersine
Ağlıyorsun ya kızamıyorum

Susuyorsun ya melül melül
Hiç gitmemişsin gibi
Bakıyorsun ya kızamıyorum
Her gün gezip gönül
Eğlendiriyorsun ya
Ah çarelere mendil dolanmış
Halat sallasan boş dua etsen
Boş ben yinede kızamıyorum

Saatler geçiyor vakitler esiveriyor
Ömrüm mü her zamankinden
Farklı değil üzüntü seçiyor
Ben yinede sensizim
Kızamıyorum seni özletiriyorum
Özlemlere defter açıyorum
Özlüyorum varsın ya var
Olmuşsun gibi seviniyorum
Kızamıyorum.


İbrahim KANDAMAR
09.19.2009

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Kızamıyorum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kızamıyorum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kızamıyorum şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
18.6.2018 21:32:09
5 puan verdi
Güzel şiirdi yüreğine sağlık
Kalemin susmasın
_______________________________Selamlar
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL