Hatalarımı düzelten kimse uşağım bile olsa efendim olur. -- goethe
mustafa seven kalp
mustafa seven kalp
@mustafasevenkalp

AŞKINLA SARHOŞ ET BENİ

16 Haziran 2018 Cumartesi
Yorum
Şiirgram

AŞKINLA SARHOŞ ET BENİ

( 1 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

2076

Okunma

AŞKINLA SARHOŞ ET BENİ

AŞKINLA SARHOŞ ET BENİ

AŞKINLA SARHOŞ ET BENİ

yudum yudum iç beni
yıllanmış şarap gibi sev beni
bal gibi dudaklarınla okşa beni
teninle yak beni
iliklerime kadar sar beni
yak aşkınla beni
14 Kasım 2015

şiir:Mustafa Seven Kalp

Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Aşkınla sarhoş et beni Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşkınla sarhoş et beni şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AŞKINLA SARHOŞ ET BENİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.