Şimdiye kadar hiç kimse taklit yoluyla büyüklüğe ulaşamamıştır. -- samuel johnson
Ardanuç
Ardanuç
@ardanuc

Sensiz Akşamlara Merhaba...

7 Haziran 2018 Perşembe
Yorum
Şiirgram

Sensiz Akşamlara Merhaba...

( 5 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

1204

Okunma

Sensiz Akşamlara Merhaba...

Sensiz Akşamlara Merhaba...

Akşam güneşi
Bütün kızıllığıyla
Dalarken sonsuzluğa
Merhaba diyordum
Sensiz bir akşama daha...

Serap mı bilmem ne
Sen vardın iskelede...
Bir elin cebinde,
Sigaran diğer elinde
Dalıp gitmiştin bilinmeze...

Sendin evet o sendin
Akşam güneşini severdin
İşte orada,yanı başımdaydın
Uzatsam elimi dokunacaktım
Yazık ki... Rüyadan

Yiine sensiz uyandım...
M.Akın

Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Sensiz akşamlara merhaba... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sensiz akşamlara merhaba... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sensiz Akşamlara Merhaba... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.