İnsanları ikna edemezsen akıllarını karıştır. harry s. truman
Öztürk ALKOÇ
Öztürk ALKOÇ

KARŞIMDA DURMA

Yorum

KARŞIMDA DURMA

( 2 kişi )

1

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

1059

Okunma

KARŞIMDA DURMA

KARŞIMDA DURMA

Allanıp pullanıp karşımda durma
Fikrimi şaşıracak sorular sorma
Yaralı gönlüme bir darbe de sen vurma
Geldim acıları unutmaya kalbimi yorma
Ahu gözlerin bakarken gözlerime bir hoş
Kirpiklerin okları kalbimi ediyor nahoş
Selvi boyun yürürken salınıyor edalı
Mest ediyor gülen dudakların sevda
İnce sesinle konuşursun hoş nameli
Zerafetin ruhumu okşuyor tatlı peri
Hayat akıp giderken aheste aheste
Çıktın karşıma ettin beni hasta
Ruhuma merhem arar iken ben biçare
Tutuldum saçlarının rüzgarına ne çare

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Karşımda durma Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Karşımda durma şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KARŞIMDA DURMA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
13.8.2018 07:39:32
Beğenerek okudum…
Tebrik ederim...
Gönlün ve kalemin hiç susmasın...
............................................. Saygı ve selamlar..
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL