Senden nefret edenleri sev; iyilikten başka üstünlük alameti tanımıyorum. -- ludwig van beethoven
Talat Özgen
Talat Özgen
@talatozgen

Vuslatın Hicrana Firarı...

1 Haziran 2018 Cuma
Yorum
Şiirgram

Vuslatın Hicrana Firarı...

( 1 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

963

Okunma

Vuslatın Hicrana Firarı...

Vuslatın Hicrana Firarı...

ey dünya neylersin beni
elimden bir şey gelmez
sevmek sevilmenin
olsa da ceremesi,

ey hayat neylersin beni
dertten derde vursan da
yaşamak yaşatmanın
değil ki meşguliyeti,

ey zaman neylersin beni
ömrün isyanıyım artık
dilemek dilenmenin
bir işkencesi gibi,

ey umut neylersin beni
şeytan çarpması emsal değil
unutmak unutulmanın
cari açığı sanki,

ey gönül neylersin beni
yalnız bırakılmak
umrunda olmak olunulmanın
vuslatın hicrana firarı belki...

Berlin,31.05.2018

Talat Özgen

Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Vuslatın hicrana firarı... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Vuslatın hicrana firarı... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Vuslatın Hicrana Firarı... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.