Kalem, acemi avcıların elinde hedefini şaşıran bir ok da olabilir.-- baraccio
onur altınbaş
onur altınbaş
@onur-altinbas

GECEYE TESLİM OLMAK

2 Mayıs 2018 Çarşamba
Yorum
Şiirgram

GECEYE TESLİM OLMAK

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

2031

Okunma

GECEYE TESLİM OLMAK

GECEYE TESLİM OLMAK

ne yapar insan sokakta
gecenin bir yarısı
gece vardiyasından dönmektedir biri
sığınacak yer arar bir başkası
bir esinti arar diğeri
benim gibi

gündüz izini sürüp
geceleri teslim almaktadır
ıssız bir sokakta
gece şairi
şair şiir

Paylaş
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Geceye teslim olmak Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Geceye teslim olmak şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GECEYE TESLİM OLMAK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.