İyimser bir insan ışık olmayan yerde ışık görebilir; ama kötümser biri neden hep onu söndürmeye koşar? (michel de saint pierre)
Hasanali
Hasanali

BURASI BÖYLE

Yorum

BURASI BÖYLE

( 2 kişi )

1

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

588

Okunma

BURASI BÖYLE

Askerlik anısı, acemi dönemi



Kimi ağlar , kimi güler ,
Kimi gözyaşını siler ,
Herkes kurtulmayı diler .
Burda günler geçmez dostum .

Yaşamak bir ağırlıktır ,
Son uğrak bir silahlıktır .
Dilde tek söz , ah , ah , ahtır .
Burda günler bitmez dostum .

Tüm hayatlar viran olur ,
Çevren hep dost yarân olur ,
Saatleri bir kuran olur ,
Burda gece gelmez dostum .

Kimi köylü , kimi dağlı ,
Yüreklerin başı dağlı ,
Burda herkes elin oğlu ,
Halden bilen olmaz dostum .

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Burası böyle Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Burası böyle şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BURASI BÖYLE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
3.8.2018 12:42:25
Güzel bir oluşum ve olgu...
Gönlüne ve duygularına sağlık...
........................................ Saygı ve selamlar..
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL