Bilmeden yapılan hata yanlışlıktır, bilerek yapılan hata ise ihanettir. b. brecht
depresifşair
depresifşair

İlkbahar

Yorum

İlkbahar

( 2 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

1826

Okunma

İlkbahar

İlkbahar

Ilık bir ilkbahar ilkindisinde,
göm beni.
Herkes hıçkıra hıçkıra ağlayarak,
sen susarak.
Ya da sinirinden kusarak.
bana susayarak.
Yağmur gibi damlasın gözyaşların
kimsesiz kalan bedenime.
Fısıldasın kulağına rüzgar,
sen bana dönmedikçe.
Sahi kaç asır geçecek üstümüzden?
Kaç milyon gün sonra unutabilirim adını ?
Ya da beraber bindiğimiz beyaz güzel atını.

Doğukan Altaş

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

İlkbahar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İlkbahar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İlkbahar şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL