İntikam alıp da sonunda pişman olmaktansa, affedip de pişman olmak daha iyidir. cafer b. muhammed
nuhkenis
nuhkenis

Sevda koşusu

Yorum

Sevda koşusu

( 2 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

642

Okunma

Sevda koşusu

Sevda koşusu koştuğumuz
Elimizde güllerin en beyazı en kırmızı
Belki taşlara takılıp düşeceğiz
Belki yolumuzu haramiler kesecek
Ama bu rüzgar hep esecek hep esecek

Sevda koşusu koştuğumuz
Durgunluk yok yorgunluk yok
Biz durursak dünya duracak
Biz yorulursak güneş yorulacak
Bir çocuğun yüzü düşecek karanlığa

Kuşlar var sağımızda solumuzda
Bir sevda koşusu koştuğumuz
Bütün insanlık omzumuzda

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Sevda koşusu Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevda koşusu şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sevda koşusu şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL