Haksızlık sadece bir tarafta olsa davalar uzun sürmezdi. la rochefoucauld
Mühendis-i Cümle
Mühendis-i Cümle

Saat Gecenin İkisi

Yorum

Saat Gecenin İkisi

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1478

Okunma

Saat Gecenin İkisi

Yine her zamanki gibiydim oysa,
Saat gecenin ikisi,
Derttaşlık ediyordu bana,
Hüzünlü bir ışığın aydınlattığı masa,
Saat gecenin ikisi,
Yeterince duman da solumuştum oysa,
Saat gecenin ikisi,
Peki neydi bu terslik, niye bu tasa,
Saat gerçekten gecenin ikisi,
Lakin, sen değildin artık o kişi,

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Saat gecenin ikisi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Saat gecenin ikisi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Saat Gecenin İkisi şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL