Bir iyiliği yapan değil, iyiliği gören hatırlamalıdır. cicero
Selim Temiz
Selim Temiz

ZEYTİNDALI UZATTIK

Yorum

ZEYTİNDALI UZATTIK

( 4 kişi )

0

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

1067

Okunma

ZEYTİNDALI UZATTIK

ZEYTİNDALI UZATTIK

Bir destandır gidiyor, yazıldı yazılacak
Tarih bile diz çöküp, yarına kazılacak
Biz Türkler asker doğar, vatan için ölürüz
Vatan uğruna öldü, şehittir yazılacak.

Barış için savaşır, komşuyu koruruz diz
Böldürmeyiz vatanı, milletçe askeriz biz
Zeytindalı uzattık, hem dost hem de düşmana
Belli olsun dost düşman, iz bırakacağız iz.

Bugün birlik günüdür, şahsi mesele değil
Milli ve yerli ordu, eğil önünde eğil
Huzur komşuda pişer, büyük pay bize düşer
Kahramanlar geliyor, eğil kardeşim eğil.

Allah için yaşarken, Allah için ölmek var
Tüm ana ve bacılar, bize el ederken yar
Ölümsüzlük şerbeti, şehit olmaktan geçer
Vatan sağolsun vatan, budur namus ile ar.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Zeytindalı uzattık Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Zeytindalı uzattık şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ZEYTİNDALI UZATTIK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL